Ekspert i filtsning og vandskuring af huse i Odense og på hele Fyn

Giv dit hus et stort ansigtsløft med en vandskuring af facaderne, og giv huset dit eget personlige præg! Hvis du er træt af at se på de samme, gamle mursten i røde eller gule sten, så er der en løsning – og det er pudsning / vandskuring af facaden.

Murerfirmaet ABA v/Allan Bai har udført rigtig mange opgaver med vandskuringer og filtsninger igennem mere end 20 år. Vi lover et godt resultat med en frisk ny overflade, som tilfører din gamle facade et helt nyt look.

Filtsning / vandskuring i Odense og hele Fyn i over 20 år

Det er en proces, hvor der påføres et meget tyndt lag mørtel uden på murværket, så ydermuren får en ensformig og lettere ru overflade.
Det kan løfte husets udtryk og give et mere luftigt look end de klassiske rå mursten, som nogle gange kan virke tunge.

En vandskuring udført med almindelig klassisk mørtel, gør overfladen ru og giver en lys grå farve, hvor man stadig kan ane murværket bag. Nogle kan rigtig godt lide dette resultat, mens andre vælger at male huset efterfølgende. Overfladen er nem at male over, så man kan give sit hus nøjagtigt det personlige præg man ønsker.

Man kan også vælge at få opgaven udført med indfarvet mørtel, som kan fås i flere forskellige farver.

Som udgangspunkt kan murværket anes igennem vandskuringen, da man påfører et meget tyndt lag mørtel. Ønsker man ikke, at strukturen på murstenene kan ses, kan der blot tilføjes et tykkere lag mørtel.

Filtsning og vandskuring Odense, Fyn

Vi ringer dig gerne op for en uforpligtende samtale

Ring til os

40 58 27 11

Pudsning af facaden – hvad koster det at vandskure et hus?

Ønsker du en forandring af udseendet på din bolig, er pudsning af facaden en nem, og relativ billig metode, som tilfører stor forandring. Vi kan naturligvis og filtse og pudse indvendigt murede vægge (f.eks. på badeværelset eller i køkkenet).

Der går naturligvis nogle mandetimer på at ordne et helt parcelhus, men materialerne er forholdsvis billige, og vores håndværkere og professionelle og hurtige til deres arbejde.

Vi gennemtjekker selvfølgelig altid murens stand, inden vi påbegynder opgaven, og sikrer os, at der ikke er større skader eller andre problemer med facaden, som efterfølgende vil kunne kompromittere vandskuringen.

I nogle tilfælde vil der være behov for udkradsning af fuger, omfugning af murværket eller reparation af sætningsskader. Der kan også være revner i soklen, som skal ordnes inden – eller i forbindelse med – vandskuringen.

Vi udfører også reparationer af revner i pudset facade og væg – kontakt os for et godt tilbud

Vi udfører stort set alle former for facaderenovering, herunder f.eks. reparation af revner i facaden eller reparation af afskalninger og lignende skader på murværket.

Kontakt os på telefon eller på mail for at høre mere, og få et godt tilbud på dit projekt. Vores murerfirma på Nordfyn udfører opgaver overalt på Fyn, herunder bl.a. i Otterup: Odense, Svendborg, Bogense, Kerteminde, Søndersø og Assens.

 

Bliv ringet op!

Udfyld og bliv ringet op!