Så godt som nyt
– vi udfører renovering af hus og lejlighed på Fyn

Går du og drømmer om et nyt hjem, men ønsker du ikke at flytte? En totalrenovering af dit hus eller lejlighed kan være svaret, og det kan gøre din gamle bolig til et spritnyt og lækkert hjem fuldstændig efter dit hoved.

Vi udfører mange renoveringer af private boliger, både huse og lejligheder, og vi kan udføre alt det arbejde der er nødvendigt for, at du kan få det hjem du altid har drømt om.

Det kan være du har brug for at flytte nogle vægge, så du får flere eller færre rum. Måske vil du gerne udvide badeværelset eller køkkenet?

 

Renovering Fyn, totalrenovering, renoveringsfirma

Vi ringer dig gerne op for en uforpligtende samtale

Ring til os

40 58 27 11

Ekspert i renoveringsprojekter med over 20 års erfaring

Du kan have været uheldig og købe en bolig fyldt med skimmel eller andet, som kræver en totalrenovering. Måske har du fundet et godt håndværkertilbud, som rummer mulighederne, men kræver en gennemgribende restaurering for at leve op til dine tanker og drømme? Uanset hvad, kan vi hjælpe dig.

Murerfirmaet ABA v/Allan Bai er et professionelt og erfarent murerfirma i Otterup, med mere end 20 års erfaring indenfor renoveringer af alt lige fra små andels- og ejerlejligheder, rækkehuse og parcelhuse til herskabslejligheder og liebhaverejendomme. Ingen opgave er for stor eller for lille, og vi er din garanti for et godt udført stykke arbejde af højeste klasse med en flot finish.

Hvad koster en totalrenovering af mit hus? Vi arbejder i Odense, Svendborg og hele Fyn

Hvad koster det at renovere et hus, en lejlighed eller et sommerhus? Det kommer helt an på omfanget af opgaven: Hvor stor er boligen? Hvad er boligens nuværende stand? Skal der flyttes vægge? Skal der laves nyt badeværelse, gulve, vandskuring / filtsning eller anden form for facaderenovering osv? Hvilke materialer skal der bruges?

Det er forholdsvis dyrt at få udført en totalrenovering, men er rammerne i orden, er det ofte stadig væsentligt billigere end at bygge helt nyt specialdesignet hus.

En gammel murermestervilla er som regel opført i en meget høj byggemæssig standard med fuldmurede vægge og meget andet, som vil være en forholdsvis dyr løsning at få opført som et nybyggeri.

Overvej hvad det er, du gerne vil have udført som del af renoveringen, og kontakt os.

Så kan vi i fællesskab udarbejde en plan, hvorefter vi kan komme med et overslag på hvad det vil koste at opføre i praksis.

Bliv ringet op!

Udfyld og bliv ringet op!

Kontakt vores renoveringsfirma på Fyn om hus, lejlighed eller sommerhus

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, hvis du går med tanker om at få renoveret eller ombygget din bolig, eller hvis du har fundet din drømmebolig af et håndværkertilbud til salg. Så giver gerne et uforpligtende tilbud.

Vi holder til i Otterup, men udfører projekter overalt på Fyn, herunder bl.a. i Odense, Bogense, Kerteminde, Søndersø, Ringe, Svendborg, Assens, Nyborg og Faaborg.