Facaderenovering i Odense, Otterup, Søndersø, Bogense og på resten af Fyn

En facaderenovering kan give dit hjem eller forretning et helt nyt liv. Den vil kunne få din facade til at fremstå som ny, eller kombinere det nye look med en fremhævning af de smukke detaljer i et ældre murværk.

Når vi hos Murerfirmaet ABA v/Allan Bai i Otterup udfører facaderenovering, retter vi samtidig også op på eventuelle skader, der kan være opstået i murværket på grund af tid, vind og vejr. Der kan i samme ombæring laves en facadeisolering hvis det er nødvendigt. En efterisolering af facaden giver et bedre indeklima og en lavere varmeregning.

Vi har over 20 års erfaring med at renovere murværk og facader. Vi arbejder professionelt og med kvalitet for øje, og vi starter naturligvis altid med at vurdere murværkets stand og behovet for, om der skal udføres genopretning efter sætningsskader eller lignende.

Som led i en facaderenovering kan vi bl.a. tilbyde følgende:

  • Udkrasning af fuger
  • Omfugning af murværk
  • Udbedring af sætningsskader
  • Sandblæsning af facade
  • Udskiftning af beskadigede sten
  • Facadeisolering
  • Facadepudsning
  • Filtsning / vandskuring

Vi tilbyder desuden også opgaver med: Badeværelse, tilbygning, renovering, vandskuring og meget andet.

Facaderenovering Odense, Fyn

Vi ringer dig gerne op for en uforpligtende samtale

Ring til os

40 58 27 11

Facaderenovering i Odense og Nordfyn – gør din gamle facade som ny igen

En facaderenovering er med til at forlænge murværkets levetid, og tilfører hele bygningen et løft på udseendet. Du skal overveje en facaderenovering, hvis din facade er begyndt at se lidt slidt ud og særligt, hvis der er begyndt at komme revner i muren eller i fugerne.

Revner i murværket kan forekomme efter mange år, hvor det er udsat for det danske omskiftelige vejr. Det kan dog også være tegn på sætningsskader, som i sidste ende kan være ødelæggende for hele bygningen. Sætningsskader kan opstå af mange forskellige årsager, men konstateres en udvendig sætningsskade, er det vigtigt, at den bliver bearbejdet, inden skaden forværres. Vi kan desuden også – som nævnt ovenfor – tilbyde isolering af facaden.

Hvad koster en facadeisolering?

Prisen på en efterisolering afhænger af flere forskellige ting, herunder bl.a. den eksisterende stand, bygningens udhæng og meget andet. Vi er dog altid klar til at give dig et tilbud på dit projekt, og vi er skarpe på prisen. Vores første og største fokus er dog altid, at levere høj kvalitet i alt vores arbejde.

Oplever du kuldebroer, kolde eller fugtige indervægge eller har du problemer med at opnå en jævn fordeling af varmen i bygningen? Så kan det også være værd at overveje en facadeisolering. Med en efterisolering kan man komme mange af de nævnte problemer effektivt til livs.

Bliv ringet op!

Udfyld og bliv ringet op!

Udkradsning og omfugning af hus, isolering eller filtsning – få et tilbud i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, og få en snak om et muligt projekt.

Vi holder til i Otterup på Nordfyn, men vi har glade kunder over det meste af Fyn. Så om du har brug for en murer i Odense, Svendborg, Kerteminde, Bogense eller Ringe, kan vi hjælpe dig med at give dit hus eller din forretning en flot ny facade.