Murerfirmaet ABA v/Allan Bai i Otterup
– murer på Nordfyn med over 20 års erfaring

Vi udfører alle former for murerarbejde, og vi er garant for et arbejde i højeste kvalitet og med de bedste materialer. Vores team består af 6 murere fra øverste hylde – alle udlært i de gode danske håndværkstraditioner. Vi står klar til at hjælpe dig med dit projekt.

Vi har mange glade og tilfredse kunder overalt på Nordfyn herunder bl.a.: Otterup, Bogense, Søndersø og Kerteminde. Vi udfører dog også meget murerarbejde i Odense og resten af Fyn samt i trekantområdet.

Vores fokus er at udføre håndværk i bedste kvalitet, med en flot finish og samtidig gøre det til en skarp og konkurrencedygtig pris.

Murermester Fyn, Otterup

Vi ringer dig gerne op for en uforpligtende samtale

Ring til os

40 58 27 11

Alt i murerarbejde – omfugning af murværk, reparation af sætningsskader mm.

HosMurerfirmaet ABA v/Allan Bai udfører vi alle former for murerarbejde. Står du med et projekt, som kræver en dygtig murer, så tøv ikke med at kontakte os for at høre mere. Send os en mail eller ring på: 40 95 39 46.

 

Vores murerfirma har altid været garant for kvalitet og godt udført murerarbejde.

Vi udfører bl.a.:

 

Murer i Otterup på Nordfyn med over 20 års erfaring

Som flisemurer er et af vores specialer nye badeværelser og renovering af ældre badeværelser. Et nyt, lækkert badeværelse kan gøre starten på dagen til en helt ny oplevelse, og give ekstra energi.

Det er måske ikke så meget tid, man tilbringer på sit badeværelse, men for mange med en travl og hektisk hverdag, er tiden på badeværelset en kærkommen lejlighed til at være sig selv stresse lidt af. Derfor er det også vigtigt med et flot og lækkert badeværelse, som kan give den kvalitetstid et ekstra løft, når man skal op om morgenen, eller kommer hjem efter en lang dag på arbejde.

Hvis familien er blevet større, er der måske også behov for at udvide det eksisterende eller bygge et helt nyt badeværelse. Hvis man ønsker en renovering af badeværelset, kan der rent faktisk gøres meget, med relativt få midler.

Det koster naturligvis mere at lave et helt nyt badeværelse eller en totalrenovering af det eksisterende, men så får man det også helt efter sit eget hoved.

Vi udfører desuden også mange renoveringer af huse og lejligheder, hvor vi fjerner, flytter eller opbygger nye indermure, åbner op for køkkenet til et flot køkken-alrum eller måske opfører en tilbygning, som giver mere plads til familien eller til drømmeværkstedet, hvor der er plads til hobbyen.

Bliv ringet op!

Udfyld og bliv ringet op!

Kontakt vores murermester om arbejde i Otterup, Bogense, Kerteminde m.fl.

Vi er altid klar til at give dig gode råd, vejledning, hvis du skal i gang med et projekt. Ring eller skriv til murermester Allan Bai, og få beregnet et uforpligtende tilbud til en god og konkurrencedygtig pris.

Vi har kunder på hele Fyn herunder bl.a.: Odense, Svendborg, Nyborg, Faaborg, Otterup, Bogense, Søndersø, Kerteminde og de mange andre små og store byer.