Brug for mere plads? Vi udfører tilbygninger, vinterstuer og annekser på hele Fyn

En tilbygning til dit hus kan tilføre den ekstra plads, du lige står og mangler.

Der er måske kommet teenagebørn i huset, som både fylder mere fysisk og lydmæssig, og samtidig optager badeværelset den halve dag. En tilbygning med et par ekstra værelser og et ekstra badeværelse er løsningen på det problem.

Har du gået med overvejelserne om at flytte, fordi boligarealet er for trangt, så få istedet opført en tilbygning. Det giver den ekstra plads du har behov for, og øger desuden boligens værdi ved et eventuelt senere salg.

Tilbygning Odense, Fyn

Vi ringer dig gerne op for en uforpligtende samtale

Ring til os

40 58 27 11

Tilbygning i Odense og hele Fyn – vi er eksperter

Vi har bygget til mange steder på Fyn, og der kan være tale om mange forskellige behov der skal dækkes:

  • Det kan f.eks. være en ekstra stue – enten fuldt integreret i boligen eller som en vinterstue/udestue som dermed giver ekstra plads i fællesarealerne.
  • Det kan også være at træskuret ved siden af huset ikke lever op til de krav, som din hobby kræver. Så kan et opvarmet værksted kombineret med garage være den perfekte løsning.
  • Et fritliggende anneks er også en mulighed, som kan være brugbar hvis man ofte får gæster, som kommer langvejs fra. Et anneks kan både opføres ved parcelhuse og sommerhuse, og er særligt populært, når der er en teenager i huset, eller hvis der er kommet børnebørn til verden, som skal kunne overnatte sammen med mor og far.

Murerfirmaet ABA v/Allan Bai udfører alle typer af tilbygninger, og med over 20 års erfaring i branchen, er det din garanti for et godt stykke håndværk, som vil kunne tilføre ekstra værdi til boligen.

Tilbygninger til huse og sommerhuse i over 20 år

Det kræver lidt forberedelse at opføre en tilbygning. Der er bestemte krav der skal overholdes, som kommunen stiller i forhold til lokalplanen. Derfor skal en tilbygning altid godkendes.

Alt efter om der er tale om en udvidelse af boligarealet eller en fritliggende sekundær bygning, er processen forskellig, og kan være mere eller mindre besværlig at få godkendt.

Vi har god erfaring med de fynske kommuner, og kan give gode råd og vejledning om denne proces. Før det, skal vi naturligvis undersøge lokalplanen, og lægge en plan for tilbygningen, så den er lever op til de stillede krav. Det handler ofte om hvor mange m2, der må bebygges på grunden, hvor langt der er til skel og hvor høj bygningen må være.

Bliv ringet op!

Udfyld og bliv ringet op!

Få et godt tilbud på en vinterstue, udestue eller en anden form for tilbygning

I vores murerfirma i Otterup på Nordfyn, er vi altid glade for at høre fra dig, hvis du går med overvejelser om ekstra boligareal, vinterstue / udestue eller et fritliggende anneks.

Send os en mail eller ring til os, så tager vi en snak om projektet, og giver et uforpligtende tilbud. Prisen er afhængig af flere ting, bl.a. størrelse, materialevalg, fundament og meget andet.

Vi udfører professionelt arbejde over hele Fyn i både sommerhuse og helårsboliger. Vi har bl.a. udført opgaver i Odense, Otterup, Søndersø, Bogense og mange andre steder på Nordfyn.