​Understrygning af tag - Understrygning – Tag understrygning på hele Fyn

​Tag understrygning er i princippet det samme som tag overstrygning. Understrygningen foregår inde fra loftsrummet hvorimod overstrygningen foregår udefra.Hvad er understrygning af tag? Understrygning af et tag, er en metode der bruges til at tætne ældre betontagstenstage. Understrygning kan kun foretages på betontagsten.

Hovedformålet med tag understrygning er, som ved tag overstrygning, at tætne taget så slagregn og fyge sne ikke kan trænge ind og derved beskadige undertaget. Med tag overstrygning kan du undgå disse ting. Metoden med understrygning af tag, har været brugt siden midten af 70’erne.

​Tidligere var det mest anvendte materiale til undertag, en plastik dug. Når man understryger et tag, påfører man en overførings fuge i mellem tagstenene på undersiden af tagene.Hvad skal man huske ved understrygning? Når man understryger et tag har det den fordel, som tidligere beskrevet, at man tætner for slagregn, fygesne osv. Ulempen er, at der samtidig bliver lukket af for tagets naturlige ventilation af loftsrummet.

Derfor er det vigtigt at man ved en tag understrygning også får monteret tagrums udluftning. Dette skal gøres ca. for hver 20 m2 tagflade. Kontakt Murermester Bai, Odense for en uforpligtende snak omkring mulighederne for understrygning af dit tag.

Besøg os på Facebook​

Kontakt os​

Du kan finde os på adresse:

​Hjorslevvej 15, 5450 Otterup

Ring til os på:

40 95 39 46​

​Eller send en e-mail til:

murerbai@outlook.dk 

CVR: 30518837

​Vi har arbejdstilsynets grønne smiley